La Segarra

Coordenadas
41 40,943 N / 1 24,743 E
Radio
 130,125
Elev.(FT/Mts)
2.251 / 686
Orientación
08 / 26
Dimensiones
800×30
Superficie
hierba


Opina sobre este aeródromo. ¿Que nota le das?
1 Stars2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 3,62 out of 5)

Cargando...


Esta Carta de Aterrizaje Visual sólo está disponible para suscriptores de Aterriza.org. Si eres un suscriptor, inicia sesión . Si sólo quieres tener esta ficha, la puedes comprar por 0,50€ con el botón de abajo.

This Visual Landing Chart is only available for subscribers of Aterriza.org. If you are a subscriber, sign in . If you only want to have this file, you can buy it for €0.50 with the button below.

Suscríbete por 10€ año / Subscribe for €10 year Más información More information


Telefono: 617835621

Observaciones:

Aeródromo La Segarra.

Búsqueda en redes sociales: #‎aerodromolasegarra‬

Correo:  jordi.gras@icloud.com

El camp de vol de la Segarra es troba dins de la localitat de Sant Guim de Freixenet (Lleida) a un entorn natural excepcional per a la pràctica del vol, per les seves bones condicions meteorològiques i orografia.

La pista de gespa amb uns 900 metres permet entrar còmodament i amb seguretat.

  • Coordenades: Geogràfiques: 41°40’57’’N – 001°24’43’’E  UTM: 31 T 367827 4615744
  • Elevació: 2251 peus (686 metres)
  • Rumb magnetic pistes: 08/26
  • Mides de la Pista: 900×30
  • Declinació magnética: 0º 14′  Est

Carrer del Castell de Santa Maria, 25270 Sant Guim de Freixenet, Lleida

Provincia: Provincia de Lérida
Teléfono: 617 83 56 21
Procediments

L’operació al camp d’aviació es realitza sota les regles de vol visual (VFR) entre el Orto i el Ocàs.

Les aeronaus que disposin de radio sintonitzaran la freqüència 130.125MHz, freqüència assignada a ULM. Com que no es obligatori l’us de radio en els ULM és essencial que els pilots vigilin en tot moment la presència d’altres tràfics i els que disposin de radio intercanviïn informes de posició durant les maniobres d’enlairament i aterratge, en idioma català o espanyol preferentment i s’atinguin a les indicacions del cap de Camp o pilot expert en qui delegui. Tindran us preferent de la pista les aeronaus que estiguin en circuit o en aproximació.

Els circuits de transit s’efectuaran sempre al sud del camp a 3000 peus d’altitud AMSL, evitant sobrevolar la vertical de pobles i masies. S’evitara fer circuits de transit al Nord degut a existència d’una línia d’alta tensió i 2 aerogeneradors. El vent dominant quasi tot l’any es d’oest, essent la pista en servei la 26. En comptades ocasions hi bufa marinada, de component sud, en aquests casos la pista en servei serà establerta per la direcció de la manega de vent, situada a la esquerra de la  capçalera 08.

Cada usuari serà responsable de les condicions particulars de la seva respectiva operació.

Els usuaris hauran de justificar la seva situació i la de la seva aeronau amb l’oportuna documentació en regla (llicències, assegurances … etc) a l’oficina i / o al cap de Camp o Cossos i forces de Seguretat de l’Estat quan els sigui requerit.

Adjunto
Ficha técnica aerodromo LA SEGARRA 364.85 KB


Aeródromo La Segarra.

Aeródromo La Segarra.

Aeródromo La Segarra.

Aeródromo la Segarra

Aeródromo La Segarra.


11 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

-  Aterriza te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Aterriza como responsable de esta web.

La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos.

Legitimación: al marcar la casilla de aceptación, estás dando tu legítimo consentimientos para tus datos sean tratados conforme a las finalidades de este formulario descritas en la Política de Privacidad.

Como usuario e interesado te informamos que los datos que nos falicitas estarán ubicados en los servidores de Dinahosting (proveedor de hosting de Aterriza) dentro de la UE. Ver Política de Privacidad de Dinahosting

Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en aterriza@aterriza.org así como el Derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control.